Calculeaza dimensiunea economica a fermei tale!

Alerta pentru solicitantii, beneficiarii PNDR si furnizorii de echipamente si utilaje agricole!

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR, fosta APDRP) a publicat Baza de Date cu Preturi de Referinta pentru masini, utilaje si echipamente specializate care pot fi achiziționate prin masurile de investiții aferente Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Avantajul beneficiarilor PNDR este ca bunurile vor putea fi achizitionate la preturile precizate in Baza de date, in mod direct, fara nicio procedura de achizitie. Dezavantajul este ca daca beneficiarul doreste sa achizitioneze un bun existent in Baza de date, dar mai scump decat pretul precizat in Baza de date, diferenta de pret va fi suportata integral de catre beneficiar. Pentru bunurile neinscrise in Baza de date, beneficiarul va urma procedura de achizitie specificata in Contractul de finantare (bazata pe trei oferte conforme). Pentru a consulta Baza de date click aici…

Recomandam furnizorilor de masini, utilaje si echipamente sa completeze urgent setul de documente obligatorii pentru a comunica oferta de utilaje pentru Romania si preturile de catalog, conform cerintelor AFIR! Incepand cu 2015, Beneficiarii vor dori sa isi cumpara bunurile la preturile din Baza de date. Daca nu comunicati la AFIR cat mai urgent oferta de bunuri, riscati ca bunurile comercializate de dumneavoastra sa nu se regaseasca in Baza de date, iar beneficiarii sa cumpere bunuri de la furnizori mai ieftini. Puteti consulta setul de documente din partea stanga.

"In 2014, aniversam 10 ani de la infiintarea companiei Terra Nostra Consulting. Sarbatorim impreuna cu colegii, beneficiarii si colaboratorii nostri o perioada de impliniri, dar ne aducem aminte si de momentele dificile de care am trecut cu perseverenta si profesionalism. Avem in fata provocarile lansate de noile fonduri de care va beneficia Romania in perioada 2014-2020. Va invitam sa ne cunoasteti si sa va convingeti ca putem fi parteneri de incredere pentru proiecte de succes."

Constantin Leonte & Jacqueline Leonte (Fondatori)

Referinte